Gabriela Firea nu este de acord ca parlamentarii să se vaccineze prioritar în faza doi. „Vreau să mă vaccinez, dar nu înaintea unui vârstnic sau a unei persoane vulnerabile”

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, miercuri seara, că îşi doreşte să se vaccineze dar nu i se pare corect ca parlamentarii şi membrii Guvernului să se vaccineze în etapa a doua, înainte de a fi vaccinate persoanele vulnerabile şi vârstnicii.

1735 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea nu este de acord ca parlamentarii să se vaccineze prioritar în faza doi. „Vreau să mă vaccinez, dar nu înaintea unui vârstnic sau a unei persoane vulnerabile”

Sursa foto: Mediafaxfoto

Gabriela Firea a declarat, la Antena 3, că îşi doreşte să se vaccineze, dar nu înaintea persoanelor vârstnice sau a celor cu boli cronice, vulnerabile.

„Eu vreau să mă vaccinez, dar nu înaintea unei persoane vulnerabile sau înaintea unei persoane vârstnice. Eu mi-aş dori de la Guvern să acopere cu prioritate persoanele care au cea mai mare nevoie în acest moment şi pe urmă să treacă la Guvern şi la Parlament. Nu mi s-ar părea normal să ne ia pe noi de la Parlament şi alte instituţii şi să ne prioritizeze. Să încheiem vaccinarea pentru medici, pentru asistenţi, pentru persoanele vârstnice, pentru cele cu boli cronice care nu au interdicţia de a face vaccin şi pe urmă mergem şi la Parlament şi la Guvern”, a spus Firea.

Despre campania pro-vaccinare, Firea a spus că este profesionistă.

„Am urmărit campaniile pro-vaccinare din Europa. Ele sunt extrem de empatice, extrem de sugestive. A veni doar şi a afirma şi a trimite la lupta aceasta nişte medici - ei nu au nicio vină, sunt persoane remarcabile, sunt oameni deosebiţi, dar nu poţi lăsa tot greul pe aceste personalităţi din lumea medicală şi pe tine, ca guvernare, să nu te intereseze”, a mai spus Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
vaccin,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici