Video Gigi Becali vrea să fie preşedinte PNL: Dacă rămâne pe mâna lui Tăriceanu, se alege praful de partid - VIDEO

Noul deputat PNL Gigi Becali a declarat, marţi, pe holurile Parlamentului, că ţinta sa este ca el să fie preşedintele PNL, iar Crin Antonescu preşedintele ţării, arătând că atunci când Antonescu va pleca la Cotroceni partidul nu trebuie să rămână pe mâna lui Tăriceanu, pentru că se alege praful.

1952 afișări

"Cu timpul voi urca câte o treaptă, câte o treaptă, până când... Ţinta mea este Antonescu preşedinte, eu preşedinte PNL. În 2014 semnez eu, eu fac guverne, eu fac... Asta este ţinta mea", a spus Becali.

El a spus că Antonescu trebuie să îi spună şi să îl roage să aibă grijă de partid.

"El (Antonescu - n.r.) trebuie să zică el: «Te rog», să zică el: «Eu plec, ai grijă, îţi las un bun de care să ai grijă cu sfinţenie, pentru că PNL trebuie să rămână pe o mână puternică, pentru că dacă rămâne pe mâna lui Tăriceanu se alege praful de PNL»", a adăugat Becali.

El a spus că, dacă în timp nu va primi funcţia de vicepreşedinte PNL, el nu va rămâne simplu membru.

"Dacă nu-mi dau funcţia de vicepreşedinte, bine, uşor, uşor, de ce să stau simplu membru? Nu. Becali simplu membru?", a adăugat Becali.

El a spus că este singurul om din Parlament cu dublă funcţie - deputat naţional şi europarlamentar.

"Sunt singurul om cu dublă funcţie: deputat naţional şi european. Mai e vreunul aici? La ora asta am dublă funcţie", a mai spus Becali.

El a arătat că, până va depune jurământul, se poate comporta ca înainte, dar după jurământ va trebui să aibă un "alt comportament", spunând că el este "omul care intră în canoanele funcţiei şi în canoanele instituţiei".

Întrebat dacă ar vrea să fie ministru, el a răspuns că nu vrea să fie prim-ministru şi nici ministru.

"Eu nu vreau să fiu prim-ministru. Nu vreau pentru că, fac şi eu ca Geoană, nu îmi place să fiu nominalizat, ci să nomnalizez. Vreau să conduc generali, nu să conduc general. La Preşedinţie nu am să candidez pentru că canidează domnul Antonescu. Ca ministru nu prea îmi stă bine să fiu supusul domnului Ponta. Măcar aici vreau să fiu numărul 1 soldat", a mai precizat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici