Ilie Sârbu: La Poiana Braşov s-a propus Congres pentru 20 februarie, decizia o luăm luni la CExN

Vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu a precizat, sâmbătă, că la Poiana Braşov s-a vehiculat data de 20 februarie pentru organizarea Congresului exctraordinar al PSD, el arătând că această dată este o propunere, decizia urmând a fi luată, luni, la Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD.

36 afișări
Imaginea articolului Ilie Sârbu: La Poiana Braşov s-a propus Congres pentru 20 februarie, decizia o luăm luni la CExN

Ilie Sârbu: La Poiana Braşov s-a propus Congres pentru 20 februarie, decizia o luăm luni la CExN (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Întrebat dacă la întâlnirea liderilor de filiale PSD de la Poiana Braşov s-a hotărât să se propune în Comitetul Executiv data de 25 februarie pentru organizarea Congresului, Ilies Sârbu a infirmat, el precizând că data vehiculată a fost 20 februarie.

"Data care s-a vehiculat e 20 februarie, dar nu o stabilim noi, o stabilim luni. Nu putem să ne permitem să luăm decizii pe lângă statut", a spus Ilie Sârbu.

El a arătat că întâlnirea de la Poiana Braşov a reprezentat "o consultare".

"Luni, Comitetul Executiv va hotărî şi data şi va urma toate procedurile pe care le prevede statutul. Aici (la Poiana Braşov, n.r.) fost o consultare între liderii care au participat. Bine că au fost invitaţi toţi liderii, nu au fost invitaţi doar o parte. Care au venit - au venit, care au probleme personale - nu au venit, sunt unii care au anunţat. Luni vom stabili ceea ce se întâmplă în partid în continuare", a adăugat Ilie Sârbu.

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, exprimase, în urmă cu o săptămână, opinia personală conform căreia Congresul PSD ar trebui organizat la sfârşitul lunii martie, înaintea sărbătorilor de Paşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici