Instanţa a respins cererea fostului deputat Theodor Niculescu de seisizare a CCR în cazul OUG 14

Curtea de Apel Bucureşti a respins, marţi, cererea fostului deputat Theodor Niculescu de sesizare a CCR cu excepţia de neconstituţionalitate a prevederilor OUG 14 prin care a fost abrogată ordonanţa de urgenţă de modificare a codurilor penale. Hotărârea nu e definitivă.

373 afișări
Imaginea articolului Instanţa a respins cererea fostului deputat Theodor Niculescu de seisizare a CCR în cazul OUG 14

Instanţa a respins cererea fostului deputat Theodor Niculescu de seisizare a CCR în cazul OUG 14

"Respinge cererea formulată de inculpatul Niculescu Theodor Cătălin, de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a prevederilor Ordonanţei de Urgenţă nr 14/2017, şi a dispoziţiilor art 1 din OUG 14/2007 ca nefondată", se arată în decizia instanţei.

Fostul parlamentar este judecat pentru abuz în serviciu într-un dosar ANRP, acesta fiind acuzat de despăgubira ilegală pentru un teren, cauză în care sunt judecate şi alte persoane. Acuzaţiile se referă la perioada în care fostul deputat era membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici