Liviu Pop a depus jurământul în Senat

Social-democratul Liviu Pop a depus luni jurământul pentru preluarea funcţiei de senator, însă nu şi-a dat încă demisia din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei.

977 afișări
Imaginea articolului Liviu Pop a depus jurământul în Senat

Liviu Pop a depus jurământul în Senat (Imagine: Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

”Nu mi-am dat demisia, dar am 15 zile, conform legii, să optez între cele două funcţii. Cu siguranţă în perioada imediat următoare, după ce voi avea o discuţie şi cu premierul României, şi cu preşedintele partidului, voi lua această decizie”, a declarat Liviu Pop după depunerea jurământului în plenul Senatului.

Până la o decizie însă, Pop vorbeşte despre iniţiative parlamentare.

”Toate iniţiativele, cel puţin în perioada imediat următoare, trebuie pliate pe zona programului de guvernare. Trebuie să corectăm legile care au fost modificate şi să creăm un cadru legislativ pentru implementarea programului de guvernare şi aici mă refer în special la problemele pentru educaţie, pentru că acolo pot să spun că mă regăsesc”, a declatrat Liviu Pop.

”Având în vedere demisia doamnei Pintea Sorina din calitatea de senator ales în circumscripţia nr. 26 Maramureş, depusă la Cabinetul Preşedintelui Senatului înregistrată cu nr. 54/03.02.2017 şi la Biroul Permanent al Senatului înregistrată cu nr. 208/06.02.2017, precum şi Hotărârea Senatului nr. 8/08.02.2017 privind vacantarea locului de senator al doamnei Pintea Sorina, în locul rămas vacant va urca următoarea persoană care se regăseşte pe lista de cqandidaţi pentru alegerea Senatului, în circumscripţia electorală nr. 26 Maramureş, din data de 11 decembrie 2016. În acest sens, vă comunicăm că următorul pe lista de candidaţi pentru alegerea Senatului, în circumscripţia electorală nr. 26 Maramureş, din data de 11 decembrie 2016 este domnul Pop Liviu - Marian”, se arată în scrisoarea trimisă Senatului de preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Liviu Pop a avut funcţia de senator din partea PSD şi în legislatura 2012-2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici