Iohannis: Nu vreau să fiu preşedinte tătuc, vreau să fiu un preşedinte etalon pentru comportament

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că nu doreşte să fie "nici un preşedinte jucător, nici tătuc", ci să reprezinte un etalon pentru comportamentul unei persoane publice.

296 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Nu vreau să fiu preşedinte tătuc, vreau să fiu un preşedinte etalon pentru comportament

Iohannis: Nu vreau să fiu preşedinte tătuc, vreau să fiu un preşedinte etalon pentru comportament (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Întrebat, miercuri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, dacă va reuşi să implementeze mentalitatea lucrului bine făcut în România în cazul în care va deveni şef al statului, Klaus Iohannis a spus că propune românilor un nou tip de preşedinte.

"Eu sunt convins că se poate, altfel nu m-aş fi apucat de acest demers. Sunt convins că pot eu să fac acest lucru, de aceea propun românilor un nou tip de preşedinte. Nu vreau să fiu nici jucător, nici tătuc, vreau să fiu un preşedinte care, prin ceea ce fac şi ce gândesc şi felul de a fi, să reprezint un etalon pentru comportamentul public al unei persoane publice", a spus Iohannis.

Iohannis a participat, miercuri, la Biblioteca Centrală Universitară (BCU) Cluj-Napoca la o dezbatere cu mediul academic clujean, în cadrul căreia a prezentat "Proiectul pentru România".

Liderul PNL va participa în cursul serii, la Cinema "Florin Piersic" la o întâlnire cu membrii ACL Cluj, la care sunt aşteptate peste 1.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici