Iohannis: Avem un rezultat foarte bun, care arată că se produce schimbarea. Sunt singurul candidat rămas în competiţie care e dispus să garanteze independenţa justiţiei şi a statului de drept

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a declarat, duminică, la scurt timp după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că rezultatul alegerilor prezidenţiale este unul foarte bun, care arată că se produce schimbarea, el mulţumindu-le românilor care au ieşit la vot. Iohannis a adăugat că el este singurul candidat rămas în cursă "dispus să garanteze independenţa justiţiei şi a statului de drept".

3622 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Avem un rezultat foarte bun, care arată că se produce schimbarea. Sunt singurul candidat rămas în competiţie care e dispus să garanteze independenţa justiţiei şi a statului de drept

Iohannis: Avem un rezultat foarte bun (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

”Avem un rezultat foarte bun, care arată că se prod schimbarea. Vreau să mulţumesc românilor care şi-au folosit votul şi au votat, indiferent pentru cine au votat şi în special celor care au votat pentru mine”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis a arătat că au rămas în confruntarea din turul al doilea doi candidaţi: el şi Victor Ponta, astfel că românii vor avea de ales între ”România lucrului bine făcut şi România lucrului prost făcut”.

”Acum e clar că au rămas în competiţie doi candidaţi: eu şi Victor Ponta. Este evident că românii au de ales între două variante: pe de o parte România lucrului bine făcut, o Românie normală, iar pe de altă parte România lucrului prost făcut, a scandalului şi a minciunii. De acum, competiţia este doar între noi doi", a afirmat Klaus Iohannis.

El a mai spus că este singurul candiat rămas în competiţie "dispus să garanteze independenţa justiţiei şi statul de drept”.

”Chem alături de mine pe toţi românii care vor ca legea să fie lege, care nu vor să dea toată puterea în mâna unui singur partid. În ciuda tuturor pomenilor electorale, a tuturor ordonanţelor făcute să creeze avantaj pentru candidatul Guvernului, iată că rezultatul arată foarte clar: românii au votat corect", a adăugat Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici