Video Iordache, întrebat dacă vor fi trădători în PSD: Nu contează. 220 de voturi şi moţiunea nu trece - VIDEO

Florin Iordache a declarat că vor fi 220 de voturi la moţiunea de cenzură şi aceasta nu va trece.Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că nu contează dacă vor fi sau nu parlamentari din PSD care vor vota.

728 afișări

„220 de voturi vor fi la moţiune”, a afirmat Florin Iordache, joi, Parlament.

Întrebat dacă vor fi trădători din PSD care vor vota la moţiune, deputatul social-democrat a răspuns: „Nu contează. 220 de voturi şi moţiunea nu va trece”.

Chestionat dacă vor vota dintre cei care au semnat moţiunea, Florin Iordache a replicat: „S-au întors singuri. S-au întors pentru că constatat că au semnat greşit şi nu au ştiut ce au semnat”.

Moţiunea de cenzură urmează să fie dezbătută şi votată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, care va începe de la ora 10.00. Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că votul moţiunii va fi de la ora 13.00. Votul este secret cu bile.

Taguri:
iordache,
psd,
moţiune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici