Kelemen: Sunt convins că voi câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte al UDMR

Candidatul la funcţia de preşedinte al UDMR Kelemen Hunor a declarat, miercuri, la Cluj, că este convins că va câştiga alegerile, afirmând că fiecare delegat "va vota secret şi în cunoştinţă de cauză".

22 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Sunt convins că voi câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte al UDMR

Kelemen: Sunt convins că voi câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte al UDMR (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Kelemen a spus că noul preşedinte al Uniunii va fi ales din primul tur de scrutin.

"Aştept să câştig cursa pentru funcţia de preşedinte al UDMR. Aşa ne pregătim cu toţii, cei trei candidaţi. Fiecare doreşte să câştige, şi eu doresc să câştig şi eu sunt convins că voi câştiga. Fiecare delegat va vota secret şi fiecare în cunoştinţă de cauză va pune un «x» în dreptul numelui unui candidat sau va spune «da». Sunt convins că noul preşedinte al UDMR va fi ales din primul tur", a spus Kelemen Hunor.

Congresul UDMR se va desfăşura, sâmbătă şi duminică, la Oradea, iar la acesta va fi stabilit, prin vot, noul lider al Uniunii, după ce actualul preşedinte, vicepremierul Marko Bela, a anunţat că nu îşi mai doreşte un nou mandat. Candidaţii înscrişi în cursă sunt ministrul Culturii, Kelemen Hunor, consilierul prezidenţial pentru minorităţi Eckstein Kovacs Peter şi deputatul Olosz Gergely.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici