La miezul nopţii, Băsescu le transmite românilor "La mulţi ani" de la Sinaia

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat, în noaptea dintre ani, la Sinaia, pentru a le transmite românilor mesajul de "La mulţi ani", în această staţiune urmând să petreacă Revelionul şi alţi politicieni, între care preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi ministrul Elena Udrea.

113 afișări
Imaginea articolului La miezul nopţii, Băsescu le transmite românilor "La mulţi ani" de la Sinaia

La miezul nopţii, Băsescu le transmite românilor "La mulţi ani" de la Sinaia (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit primarului oraşului Sinaia, Vlad Oprea, preşedintele Băsescu va transmite un mesaj de Anul Nou din faţa sediului Primăriei Sinaia, începând cu ora 23.45.

Surse din administraţia locală declaraseră anterior pentru MEDIAFAX că discursul preşedintelui ar urma să fie ţinut în faţa parcului Dimitrie Ghica situat în centrul staţiunii Sinaia.

După ce va transmite mesajul de Anul Nou, preşedintele ar urma să meargă la un restaurant din staţiune pentru a petrece Revelionul.

Deşi Primăria Sinaia nu organizează niciun concert şi nicio altă manifestare în noaptea dintre ani, se aşteaptă ca la discursul preşedintelui să asiste foarte mulţi turişti care îşi petrec Revelionul în
Sinaia.

Preşedintele Traian Băsescu este cazat în staţiunea Predeal, unde a ajuns încă de miercuri.

Şi în 2008 preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au petrecut ultimele zile din an la Preadeal, unde şeful statului s-a dat cu snowmobilul şi s-a fotografiat cu turiştii care l-au înconjurat şi i-au cerut autografe.

În noaptea de Revelion, şeful statului s-a aflat în Piaţa Sfatului din Braşov, unde la miezul nopţii le-a urat românilor "La mulţi ani!" şi a dat asigurări că instituţiile au capacitatea şi resursele pentru a face din 2009 un an în care să se trăiască "mai bine", menţionând că este nevoie de implicarea tinerilor în viaţa politică, economică şi socială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici