Lideri ai USL se reunesc la Parlament. Ar putea fi abordată şi problema schimbării şefului ANAF

Lideri ai USL se vor reuni, luni seara, la Parlament pentru o discuţie privind mai multe teme politice, ocazie cu care ar urma să fie abordată şi problema schimbării din funcţie a preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), au declarat surse politice.

251 afișări
Imaginea articolului Lideri ai USL se reunesc la Parlament. Ar putea fi abordată şi problema schimbării şefului ANAF

Lideri ai USL se reunesc la Parlament. Ar putea fi abordată şi problema schimbării şefului ANAF (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Surse guvernamentale au declarat anterior că Şerban Pop a fost anunţat că va fi retras de la conducerea ANAF într-o discuţie avută, luni, cu premierul Victor Ponta, în timp ce oficiali din Ministerul Finanţelor, condus de liberalul Daniel Chiţoiu, susţin că postul ar urma să fie preluat de Gelu Ştefan Diaconu, secretar de stat în Ministerul Economiei, susţinut de PNL.

Contactat de MEDIAFAX, premierul Ponta nu a transmis până la această oră un răspuns, iar deciziile de schimbare nu au fost publicate în Monitorul Oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici