Liviu Dragnea susţine o legislaţie foarte aspră pentru cei care maltratează animalele: Cei care torturează animale sunt „nişte animale”

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că susţine o legislaţie mai aspră în privinţa celor care maltratează sau torturează animale.

191 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea susţine o legislaţie foarte aspră pentru cei care maltratează animalele: Cei care torturează animale sunt „nişte animale”

Liviu Dragnea susţine o legislaţie foarte aspră pentru cei care maltratează animalele: Cei care torturează animale sunt „nişte animale” (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Întrebat dacă susţine o lege mai aspră pentru cei care maltratează animalele, Dragnea a răspuns: „Da! Nu ştiu dacă 7 ani de închisoare, dar trebuie să fie o legislaţie foarte aspră pentru că toţi trebuie să ne aducem contribuţia în aşa fel încât în societatea românească să nu lăsăm să se răspândească foarte mult violenţa”.

Întrebat ce părere are despre cei care chinuie şi torturează animale şi cum i-ar descrie, Dragnea a răspuns: „Nişte animale”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici