Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, despre excluderea lui Mihai Chirica: Nu a făcut o greşeală atât de gravă să fie exclus

Preşedintele CJ Vrancea, social-democratul Marian Oprişan, a declarat, miercuri, că nu pledează pentru excluderea lui Mihai Chirica din PSD, afirmând că nu este o greşeală „atât de gravă” că primarul PSD s-a adresat publicului larg, înainte de a-şi spune nemulţumirile în partid.

1930 afișări
Imaginea articolului Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, despre excluderea lui Mihai Chirica: Nu a făcut o greşeală atât de gravă să fie exclus

Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, despre excluderea lui Mihai Chirica: Nu a făcut o greşeală atât de gravă să fie exclus (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

„Eu nu pledez pentru excluderea colegilor din PSD, indiferent cum îi cheamă. Din PSD poţi fi exclus doar dacă ai greşit grav. Inabilitatea de a se adresa publicului larg înainte să se adreseze conducerii partidului nu este o greşeală atât de gravă care să atragă excluderea după părerea mea”, a declarat preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan.

Întrebat dacă Mihai Chirica ar trebui să ăşi piardă funcţia de conducere din PSD,Oprişan a spus că acest lucru va fi stabilit în CEX şi de organismele statutare ale partidului.

Întrebat dacă a împărtăşit opiniile exprimate de Chirica şi dacă transmis partidului, Marian Oprişan a refuzat să dea un răspuns.

„Nu despre asta era vorba. (…) În orice familie, întâi discuţi în familie şi dacă nu se mai poate rezolva nimic atunci ajuni la divorţ, la tribunal sau la notariat”, a spus Oprişan.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici