Nicuşor Dan va candida la şefia USR, la Congres, în baza unui program la care lucrează

Liderul USR Nicuşor Dan a anunţat, luni, că îşi va depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, în perspectiva alegerilor de la Congresul din 12-14 mai, şi că lucrează la un program care va conţine viziunea sa pentru viitorul USR în următorii ani.

329 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan va candida la şefia USR, la Congres, în baza unui program la care lucrează

Nicuşor Dan anunţă că va candida la şefia USR, la Congres, în baza unui program la care lucrează

Întrebat dacă va candida la şefia USR, Nicuşor Dan a răspusn pozitiv: "La şefia USR, pot să vă confirm că da”.

„Noi am stabilit, Biroul Naţional împreună cu preşedinţii de filiale judeţene, am stabilit un calendar 1-30 aprilie pentru depunerea tuturor candidaturilor. Probabil că cele mai multe dintre ele se vor depune la sfârşitul intervalului, şi pentru preşedinte şi pentru celelalte funcţii”, a adăugat Nicuşor Dan.

El a precizat că până în acest moment nu a fost depusă nicio candidatură şi că nici el nu şi-a depus oficial candidatura.

„Până în momentul ăsta nu am văzut pe forumul acela intern pe care se propun candidaturile nicio altă candidatură. Nu am depus oficial candidatura, o să o fac împreună cu platforma despre ceea ce văd eu că trebuie să fie USR în următorii ani şi lucrez la asta”, a spus Nicuşor Dan.

El a explicat că prin „platformă” înţelege un program intern, şi nu o candidatură pe echipe.

„Pe 22 aprilie va fi o nouă întâlnire a Biroului Naţional cu preşedinţii de filiale judeţene. Atunci discutăm pe statut sau pe variantele de statut pe care le propunem Congresului. O să discutăm şi pe modul în care se vor desfăşura alegerile. Dar foarte probabil, din ce văd eu acum, e exclusă varianta unei candidaturi pe platforme, pe echipe. Deci cuvântul <platofrmă> se referă la programul intern pentru USR”, a spus Nicuşor Dan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici