Oprescu: Geoană este un produs fals marca Vanghelie-Hrebenciuc

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu l-a atacat dur, joi, pe Mircea Geoană, spunând că acesta s-a "agăţat" de "pulpana", imaginea şi inteligenţa lui Ion Iliescu, Năstase, Tănăsescu, Mitrea, fiind de fapt un "produs artificial", manipulat de Vanghelie, Guşă şi Hrebenciuc.

20 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Geoană este un produs fals marca Vanghelie-Hrebenciuc

Oprescu: Geoană este un produs fals marca Vanghelie-Hrebenciuc

"Geoană nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată un lider autentic. Şi-a ascuns mereu adevărata faţă, şi-a ascuns jocurile, şi-a ascuns adevăratele interese, s-a ascuns mereu în spatele cuiva. S-a agăţat de pulpana, de imaginea, de inteligenţa oamenilor din jur, fie că aceştia s-au numit Iliescu, Năstase, Tănăsescu, Mitrea sau Grupul de la Cluj. De unul singur nu a avut niciodată curajul să facă nimic", a spus Oprescu.

El a arătat că Geoană este manipulat de Vanghelie, Hrebenciuc şi Guşă.

"Geoană a fost înfiat de către gurpuri de interese conduse de Vanghelie, Guşă şi Hrebenciuc. Aceste grupuri îl manipulează şi au capturat şi blocat PSD pentru interese proprii (...) Geoană este un produs artificial şi fals marca Vanghelie-Hrebenciuc", a adăugat Oprescu.

Oprescu a arătat că Geoană, de unul singur, nu a avut niciodată curaj să facă nimic, motiv pentru care PSD, sub conducerea sa, a fost când la remorca PNL, când la remorca PDL, în principal a lui Traian Băsescu.

"Cine-l iubeşte pe Guşă, pe Vanghelie şi pe Hrebenciuc, să le voteze produsul. Am convingerea că românii sunt inteligenţi şi acest lucru nu se va întâmpla. Românii sunt inteligenţi şi îşi vor da seama că Geoană nu poate reprezenta bărbatul de stat de care e nevoie în fruntea ţării", şi-a continuat Oprescu atacul.

El a adăugat că Geoană continuă să fie "liderul de carton" care a ocupat toţi stâlpii României, în turneul său electoral putând vedea "bulevardul Geoană" pe stânga şi "bulevardul Băsescu" pe dreapta.

"Geoană a ajuns lider al partidului prin jocuri de culise, folosindu-se de oameni ca cei din Grupul de la Cluj, pe care, ulterior, i-a marginalizat fără scrupule. A devenit lider al unui partid şi a continuat politica de dezbinare în rândul partidului prin duplicitate şi făţărnicie, eliminând şi marginalizând oameni de valoare ai partidului. Aceeaşi politică a dus-o la nivelul organizaţiilor locale, căutând să-şi impună numai oamenii lui", a acuzat Oprescu.

El a adăugat că perioada în care Geoană a fost lider al PSD a fost marcată de compromisuri politice care au avut un singur scop: accesul la putere şi la "ciolan" al întregului "clan Geoană".

"Aşa se explică toate alianţele făcute de el şi camarila lui, cu PNL şi PDL. Singurul scop al lui Geoană a fost caşcavalul politic. Nu am nimic cu el ca persoană, dar indivizi ca el nu au ce căuta în această cursă electorală. Demagogia şi lăcomia clanului reprezintă singurul motor care îi împinge. Asta va duce probabil la eliminarea lui, dar şi decapitarea PSD, din păcate pentru echilibrul scenei politice româneşti", a mai spus Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici