Oprescu: În acest moment, iau în calcul foarte serios candidatura mea la Cotroceni

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a declarat, sâmbătă seară, al Realitatea TV, că ia în calcul foarte serios candidatura la Preşedinţie şi că, dacă va candida, o va face din postura de independent, iar o eventuală decizie va fi anunţată în câteva săptămâni.

19 afișări
Imaginea articolului Oprescu: În acest moment, iau în calcul foarte serios candidatura mea la Cotroceni

Oprescu: În acest moment, iau în calcul foarte serios candidatura mea la Cotroceni (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Repet ce am mai spus şi înainte. În acest moment, iau în calcul foarte serios candidatura mea la Cotroceni, pentru că mizez pe toţi care aşteaptă de ani de zile să trăiască în normalitate", a afirmat Sorin Oprescu.

Întrebat dacă va candida ca independent, Sorin Oprescu a exclus posibilitatea de a candida din partea unei formaţiuni politice.

"Nu am spus niciodată că sunt mai bun ca Geoană sau ca Antonescu sau ca Duda. Sunt la fel de bun ca şi ceilalţi candidaţi, numai că mai am ceva în plus, iar dacă voi candida, voi candida cu certitudine ca indepedent", a afirmat primarul general.

El a precizat că, atunci când va lua o decizie, va ieşi şi o va anunţa public.

"Când voi decide, o să ies şi o să anunţ.Voi anunţa acest lucru în săptămâni, pentru că mai sunt proceduri de trecut şi mai sunt multe lucruri de luat în calcul", a spus Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici