Orban: Aşteptăm ca UDMR să nu mai gireze un Guvern care face un rău imens României

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că aşteaptă ca UDMR, formaţiune membră a PPE, să revină la o strategie politică în conformitate cu familia politică din care face parte şi să nu mai gireze „un Guvern care face un rău imens României”.

126 afișări
Imaginea articolului Orban: Aşteptăm ca UDMR să nu mai gireze un Guvern care face un rău imens României

Orban: Aşteptăm ca UDMR să nu mai gireze un Guvern care face un rău imens României

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că UDMR a votat foarte multe proiecte de legi iniţiate de Guvern şi a votat împotrivă la aproape toate moţiunile susţinute de PNL.

“Ceea ce aţi putut constata cu ochii dumneavoastră a fost că până astăzi UDMR a votat foarte multe proiecte de legi iniţiate de Guvern şi a votat împotrivă aproape toate moţiunile, simple, moţiunile de cenzură şi alte amendamente susţinute de PNL. Aşteptăm ca UDMR, ca partid membru în PPE, să revină la o strategie politică conformă cu familia politică din care face parte şi să nu mai gireze un Guvern care face un rău imens României”, a spus Orban.

Acesta a subliniat că nu a primit, deocamdată, invitaţie la Congresul UDMR de la Cluj-Napoca din 22-23 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici