Orban îi cere lui Băsescu să explice prezenţa lui Aliodor Manolea lângă el

Prim vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, că îi cere public preşedintelui Traian Băsescu să prezinte românilor o explicaţie referitoare la prezenţa permanentă a lui Aliodor Manolea lângă şeful statului.

37 afișări
Imaginea articolului Orban îi cere lui Băsescu să explice prezenţa lui Aliodor Manolea lângă el

Prim vicepreşedintele PNL Ludovic Orban (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Îi cer public lui Traian Băsescu să prezinte românilor o explicaţie referitoare la prezenţa permanentă a lui Aliodor Manolea lângă preşedinte. Cine este, ce servicii a prestat, ce contract a avut şi cum l-a plătit", a precizat pentru MEDIAFAX Ludovic Orban

Orban a arătat, într-o conferinţă de presă, că i se pare grav faptul că preşedintele României a făcut apel la o persoană, "care i-a prestat şefului statului nişte servicii nepotrivite", despre care opinia publică nu ştie nimic.

Liderul PNL a mai spus că este grav faptul că şeful statului nu a dat o declaraţie publică, "iar anturajul preşedintelui face pe niznaiul".

"Mi se pare grav că refuză să dea o declaraţie publică, nu poate să se comporte ca un primitiv aflat sub influenţa vrăjitorilor şi preşedintele statului să nu dea nicio explicaţie, iar anturajul preşedintelui să facă pe niznaiul. Nu ştiu ce a făcut acest Aliodor Manolea", a precizat Ludovic Orban.

Aliodor Manolea a apărut la acţiuni electorale, atât alături de liderul PSD Mircea Geoană, în campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2007, cât şi alături de preşedintele Traian Băsescu, în campania pentru scrutinul prezidenţial din 2009.

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Cu o seară în urmă, la acelaşi post de televiziune, Mircea Geoană negase că s-ar fi simţit fără energie la dezbaterea televizată din turul al doilea al prezidenţialelor, apreciind că acestea ar fi scuze puerile, însă afirmase că Traian Băsescu apelează la ajutorul unor persoane care au capacităţi paranormale şi care au fost în sală în timpul dezbaterii respective.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici