Parlamentarii PNL nu vor participa la şedinţa Parlamentului în care Băsescu va susţine un mesaj

Parlamentarii PNL nu vor participa la şedinţa Parlamentului din 21 septembrie în care preşedintele Traian Băsescu va susţine un mesaj, conform unei decizii luate de BPC al formaţiunii liberale.

11 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PNL nu vor participa la şedinţa Parlamentului în care Băsescu va susţine un mesaj

Parlamentarii PNL nu vor participa la şedinţa Parlamentului în care Băsescu va susţine un mesaj (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Considerăm că declaraţiile lui Traian Băsescu, indiferent de cadrul în care sunt făcute, nu mai pot fi tratate demult cu seriozitatea şi respectul cuvenite funcţiei pe care acest om o ocupă vremelnic. Apreciem că majoritatea covârşitoare a societăţii româneşti şi-a epuizat resursele de răbdare în faţa arsenalului de minciuni şi vorbe goale al lui Traian Băsescu. Credem că şirul interminabil de insulte adresate românilor, diverselor categorii socio-profesionale pe care încearcă să le învrăjbească sperând la beneficii de imagine, trebuie ignorate cu desăvârşire", susţin liberalii într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Partidul Naţional Liberal precizează că, pe aceste temeiuri, refuză să mai participe, fie şi involuntar, la "tentativele unui om disperat şi epuizat politic de a recâştiga, prin minciună şi dezbinare, încrederea unei părţi a românilor".

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat să se adreseze Parlamentului în data de 21 septembrie, la ora 15.00, au decis, marţi, Birourile Permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici