Paul Stănescu: Nu candidez la nicio funcţie la Congresul PSD

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, vineri, la Slatina, că nu va candida la nicio funcţie de conducere în PSD, la Congresul partidului care s-ar putea organiza în luna martie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

310 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu: Nu candidez la nicio funcţie la Congresul PSD

Paul Stănescu: Nu candidez la nicio funcţie la Congresul PSD

Paul Stănescu a declarat că nici măcar o funcţie de vicepreşedinte nu-l mai interesează, astfel că nu îşi va depune candidatura.

„La Congres, chiar dacă vor fi alegeri la vicepreşedinţi, nu voi candida la nicio funcţie, nu doar că nu voi candida la funcţia de preşedinte. Nu cred că-şi dă demisia cineva. Vicepreşedinţii sunt aleşi de Congres, iar demisia este un act unilateral”, a declarat Stănescu, el fiind şi preşedintele PSD Olt.

În ceea ce priveşte situaţia actualului număr 2 din PSD, preşedintele executiv Nicolae Bădălău, care s-a îndepărtat de Liviu Dragnea după ce l-a susţinut pe Mihai Tudose, Stănescu a declarat că acesta ar putea rămâne pe funcţie.

„Eu cred că va rămâne domnul Bădălău. Dumnealui este preşedinte executiv interimar, nu este ales de Congres, ci a fost desemnat în cadrul unui Comitet Executiv Naţional. E decizia dumnealui dacă îşi dă demisia din această funcţie. Preşedinte executiv, ales de Congres, a fost domnul Zgonea”, a mai spus Paul Stănescu.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, miercuri, că în luna martie urmează să fie organizat un Congres Extraordinar al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici