Plen al Parlamentului pentru reexaminarea legii pensiilor pentru parlamentari

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor reuni, miercuri, la ora 14.30, în şedinţă comună, pe ordinea de zi aflându-se mai multe puncte între care şi raportul la cererea de reexaminare a preşedintelui Iohannis la legea pensiilor speciale pentru parlamentari.

353 afișări
Imaginea articolului Plen al Parlamentului pentru reexaminarea legii pensiilor pentru parlamentari

Plen al Parlamentului pentru reexaminarea legii pensiilor pentru parlamentari (Foto: Razvan Chirita / Mediafax Foto)

Birourile Permanente ale celor două Camerei au luat această decizie în şedinţa de miercuri dimineaţă.

Pe ordinea de zi se află şi proiectul de hotărâre privind revocarea lui Anton Ioan din funcţia de consilieri de conturi şi vicepreşedinte al Autorităţii de Audit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici