Plen comun al Camerei şi Senatului miercuri pentru modificările la Statutul aleşilor cerute de CC

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor reuni, miercuri, în şedinţă comună pentru a decide în legătură cu modificările decise de Curtea Constituţională la Statutul deputaţilor şi senatorilor.

99 afișări
Imaginea articolului Plen comun al Camerei şi Senatului miercuri pentru modificările la Statutul aleşilor cerute de CC

Plen comun al Camerei şi Senatului miercuri pentru modificările la Statutul aleşilor cerute de CC (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Birourile Permanente reunite au decis convocarea şedinţei de plen comun miercuri, la ora 10:00, pentru Statutul parlamentarului", a precizat preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea.

El a adăugat că, până atunci, Comisiile juridice reunite şi Comisia pentru Statut trebuie să întocmească raportul, cu modificările cerute de CC.

Curtea Constituţională a României a decis pe 27 februarie că este neconstituţională modificarea la Statutul deputaţilor şi senatorilor referitoare la termenul de 45 de zile în care parlamentarul poate contesta în instanţă raportul de evaluare al ANI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici