Plen reunit pentru alegerea noului CA al TVR, convocat pentru marţi

Candidaţii propuşi de partide să facă parte din noul Consiliu de Administraţie al TVR vor fi audiaţi, luni, în Comisiile de Cultură reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, urmând ca marţi să primească votul în plenul reunit.

337 afișări
Imaginea articolului Plen reunit pentru alegerea noului CA al TVR, convocat pentru marţi

Plen reunit pentru alegerea noului CA al TVR, convocat pentru marţi (Imagine:Alexandru Solomon/ Arhiva Mediafax Foto)

Luni, de la ora 14.00, au fost convocate Birourile Permanente Reunite, care vor stabili programul audierilor în Comisiile de Cultură reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru candidaţii propuşi să facă parte din Consiliul de Administraţie al TVR.

După finalizarea audierilor, care vor avea loc, tot luni, propunerile vor merge la plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, care se va reuni, marţi, începând cu ora 10.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici