PMP şi-a desemnat candidaţii pentru diaspora. Băsescu le-a transmis candidaţilor că n-ar vrea să audă că se vor muta la Bucureşti după alegeri

PMP şi-a desemnat luni prin vot candidaţii pentru diaspora, urmând ca partidul sa propună comunităţilor din străinătate români care îşi desfăşoară activitatea în afara graniţelor.

1163 afișări
Imaginea articolului PMP şi-a desemnat candidaţii pentru diaspora. Băsescu le-a transmis candidaţilor că n-ar vrea să audă că se vor muta la Bucureşti după alegeri

PMP şi-a desemnat candidaţii pentru diaspora

În urma alegerilor interne, PMP i-a desemnat pentru lista pe care o va depune pentru diaspora la Camera Deputaţilor pe Constantin Codreanu (79 voturi), Doru Coliu (28 de voturi), Frângu Dănuţ (23 de voturi), Cozma Sorin (18 voturi), Ingrid Hohr (9 voturi) şi pe Ion Leascenco (6 voturi).

Pe lista pe care o va depune pentru diaspora Senat PMP i-a desemnat pe Daniel Ţecu (65 voturi), Doru Dendiu (59 voturi), Marin Brancoveanu, (19 voturi), Rusu Mihai (18 voturi) şi pe Constantin Coman (16 voturi).

Traian Băsescu le-a transmis candidaţilor că n-ar vrea să audă că persoanele care vor deveni parlamentari se vor muta la Bucureşti după alegerile din 11 decembrie.

"Week-end-urile aş vrea să ştiu că le veţi petrece în comunităţile din care aţi fost aleşi", le-a spus el.

Constantin Codreanu vine din Republica Moldova şi este coordonator de proiect la Casa de Producţie Unirea TV. Are un master în ştiinţe sociale şi antropoligice şi este licenţiat în Filologie, Engleză şi Franceză.

Doru Coliu este din Spania, are 42 de ani, are liceu, cursuri de apărare şi de pompier. "Am un model, Eugen Tomac, care nu s-a oprit să lupte pentru unirea Republicii Moldova cu România", a declarat Coliu.

Dănuţ Frângu este din Italia. Este antreprenor, are 37 de ani, a urmat Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti şi are un master în Ştiinţe economice obţinut la Universitatea Ovidius din Constanţa.

Daniel Ţecu este din Spania, are 51 de ani si este preşedintele Federaţiei asociaţiilor de români din Europa (FADERE). Acesta a susţinut ca va demisiona din funcţie pentru a deveni membru PMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici