PNL a validat 11 secretari de stat, între aceştia Stejărel Olaru, Gheorghe Hogea, Radu Boroianu

Conducerea PNL a validat, luni, noile propuneri pentru funcţiile de secretar de stat în noul guvern al USL, fiind desemnate 11 persoane care vor ocupa aceste poziţii, pe lângă actualii secretari de stat care se află deja pe funcţii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

2012 afișări
Imaginea articolului PNL a validat 11 secretari de stat, între aceştia Stejărel Olaru, Gheorghe Hogea, Radu Boroianu

PNL a validat 11 secretari de stat, între aceştia Stejărel Olaru, Gheorghe Hogea, Radu Boroianu (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Cele 11 propuneri îi vizează pe Stejărel Olaru (Relaţia cu românii de pretutindeni), Dan Manolescu ( Ministerul de Finanţe), Gheorghe Hogea (relaţia cu Parlamentul), Cristian Ghibu (Transporturi), Radu Boroianu (Cultură), Grigore Trache (Dezvoltare), Manuel Donescu (Economie), Valentin Soneriu (Agricultură), Ionuţ Iuga (Ape şi Păduri), Puiu Gelu (Ape şi Păduri), Adrian Pană (Sănătate).

Potrivit surselor citate, numirile în funcţie urmează să fie aprobate de premierul Victor Ponta după şedinţa de miercuri a Guvernului, în care se vor aproba hotărârile privind reorganizarea ministerelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici