PNL va depune moţiuni simple împotriva lui Teodorovici şi Andruşcă

Partidul Naţional Liberal ( PNL) a hotărât în Biroul Executiv de marţi depunerea unor moţiuni simple împotriva ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi a ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă.

119 afișări
Imaginea articolului PNL va depune moţiuni simple împotriva lui Teodorovici şi Andruşcă

PNL va depune moţiuni simple împotriva lui Teodorovici şi Andruşcă

Senatorul Florin Cîţu a anunţat că, în Biroul Executiv de marţi, PNL a decis depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă, pentru a da explicaţii cu privire la situaţia dezastruoasă a companiilor de stat.

''Motivele pentru care facem acest lucru cred că sunt evidente pentru toată lumea, dar este nevoie ca ministrul Economiei să vină să prezinte în Parlamentul României situaţia companiilor de stat, care este dezastruoasă şi pe care domnia sa o administrează şi, în acelaşi timp, să ştim de ce Mittal pleacă din România şi se duce în altă ţară, pentru că este clar că nu pleacă pentru că în România condiţiile sunt foarte bune", a spus Florin Cîţu, după şedinţa BEx.

De asemenea, liberalii au anunţat că vor depune o moţiune simplă şi împotriva ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, această decizie venind în contextul situaţiei privind Pilonul II de pensie.

''Este de netolerat ca acest Guvern să fure economiile pentru pensiile a 7 milioane de români. În momentul de faţă este clar că nu sunt bani pentru toate cheltuielile asumate de actuala guvernare şi că Guvernul a pus ochii şi gând rău acestui fond existent în Pilonul II de pensii şi pur şi simplu amanetează viitorul tinerei generaţii", a spus Raluca Turcan marţi, după şedinţa Biroului Executiv PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici