Ponta: Băsescu şi Udrea au fost vârfurile unor ilegalităţi, precum Nicolae şi Elena Ceauşescu

Traian Băsescu şi Elena Udrea au fost vârfurile unor ilegalităţi, precum Nicolae şi Elena Ceauşescu înainte de 1989, dar alături de ei au fost şi alte persoane, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adăugând că este convins că toţi cei care sunt vinovaţi trebuie să plătească.

2053 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu şi Udrea au fost vârfurile unor ilegalităţi, precum Nicolae şi Elena Ceauşescu

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Sunt convins că toţi cei care sunt vinovaţi trebuie să plătească şi sunt convins că nu s-au comis toate de către un singur om. Sigur, Băsescu şi Udrea au fost vârfurile, cam cum au fost Nicolae şi Elena Ceauşescu înainte de '89, dar să spunem că doar ei...ştim foarte bine că nu", a spus Ponta la România TV, precizând să se referă la politicieni din opoziţie care pregătesc noi majorităţi de guvernare.

Deputaţii din Comisia juridică au adoptat raport favorabil, duminică, la cele trei solicitări ale DNA încuviinţare a arestării deputatei Elena Udrea, două în dosarul "Microsoft" şi una în dosarul ”Gala Bute”.

Membrii comisiei au avizat, de asemenea, favorabil cererile DNA de încuviinţare a extinderii urmăririi penale în Dosarul ”Gala Bute” şi de începere a urmăririi penale împotriva acesteia în dosarul Microsoft.

Udrea a declarat, duminică, înainte de a intra la şedinţa Comisiei juridice, că i se pare "normal" să se voteze petru începerea urmăririi penale împotriva sa şi că parlamentarii PMP vor vota în acest sens.

Ea a susţinut că este ţintă a unei acţiuni de denigrare a cărei finalitate este tăcerea sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici