Ponta către miniştri: Aveţi ocazia să îi trimiteţi la muncă pe oamenii angajaţi ca sinecură politică

Premierul Ponta a transmis miniştrilor că au ocazia ca, prin restructurarea Guvernului în vederea stabilirii unei noi configuraţii, să constate care dintre instituţiile actuale au prea mulţi funcţionari angajaţi în ultimii ani ca o "sinecură politică" şi nu fac nimic, pentru a se despărţi de aceştia.

941 afișări
Imaginea articolului Ponta către miniştri: Aveţi ocazia să îi trimiteţi la muncă pe oamenii angajaţi ca sinecură politică

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

El a precizat că structura noului Guvern va fi finalizată în cursul zilei de marţi.

"Vor fi restructurări, reîmpărţiri ale portofoliilor, dar nu se sporeşte numărul de angajaţi nici măcar cu un singur om, dimpotrivă: aveţi ocazia, prin aceste restructurări, acolo unde sunt oameni prea mulţi, care nu fac nimic şi au fost angajaţi în ultimii ani doar ca o sinecură politică, să le mulţumiţi şi să îi trimiteţi la muncă. Nu se angajează niciun om, nu primiţi niciun leu în plus la fondul de salarii", a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern.

Premierul a asigurat de mai multe ori că noua configuraţie a Guvernului nu va presupune creşterea numărului de personal şi de buget în structurile centrale.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici