Ponta, către miniştri: Explicaţi parlamentarilor că niciodată nu sunt resurse pentru toate proiectele

Premierul Victor Ponta le-a solicitat miniştrilor să participe la dezbaterile din Parlament asupra proiectului de buget şi să conlucreze cu parlamentarii pentru a le explica faptul că Guvernul ar dori să facă lucruri mai bune, dar acum nu sunt resurse şi nici nu vor fi bani pentru toate proiectele.

156 afișări
Imaginea articolului Ponta, către miniştri: Explicaţi parlamentarilor că niciodată nu sunt resurse pentru toate proiectele

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Vă rog pe toţi miniştrii să participaţi la dezbaterile din Parlament pentru buget. Ştiţi foarte bine care sunt condiţiile generale ale bugetului, însă Parlamentul este cel care decide în final şi vă rog să conlucraţi, să explicaţi acolo unde se pot face lucruri mai bune cu siguranţă, dar şi să explicaţi acolo unde ne-am dori, dar nu sunt acum resurse. Nu sunt niciodată resurse pentru toate proiectele, însă vă rog să conlucraţi cu Parlamentul şi să obţineţi sprijinul pentru acestea", le-a spus Ponta miniştrilor, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern.

Proiectul de buget, aprobat săptămâna trecută de Guvern, se află în dezbaterea comisiilor de specialitate din Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici