Ponta: Dacă există acord politic, putem merge şi pe angajarea răspunderii pe regionalizare

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că Guvernul poate merge şi pe varianta angajării răspunderii pe regionalizare, în situaţia în care va exista un acord politic nu doar al USL, ci al tuturor forţelor politice.

1474 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dacă există acord politic, putem merge şi pe angajarea răspunderii pe regionalizare

Ponta: Dacă există acord politic, putem merge şi pe angajarea răspunderii pe regionalizare

"Dacă există la un moment dat un acord, nu doar al USL, ci al forţelor politice, poate fi avută în vedere această procedură rapidă. Aici nu vorbesc de PDL, că ei nu sunt de acord nici între ei - nici nu ştiu cu cine să vorbesc, cu domnul Blaga, cu doamna Udrea, cu cine să vorbesc? - dar vorbesc de ceilalţi. Dacă va exista un acord, mergem şi pe procedură rapidă. Dacă nu, mergem pe procedura parlamentară care presupune mai mult timp, dar în final va avea tot un vot", a spus Ponta.

El a arătat că noul exerciţiu financiar al UE 2014-2020 nu începe efectiv de la 1 ianuarie 2014.

"Nu începe la 1 ianuarie efectiv noul exerciţiu financiar. De la 1 ianuarie încep să se construiască proiecte. Probabil undeva în toamna lui 2014 se depun primele proiecte pe noul exerciţiu (...) Dacă ai regiunile mai repede, cu atât mai repede poţi să depui proiecte", a mai spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici