Ponta, în baston la şedinţa Coaliţiei - FOTO

Premierul Victor Ponta a venit, luni, la şedinţa Coaliţiei de guvernare, sprijinindu-se pe un baston, după ce de dimineaţă renunţase la cârje, arătând că medicul l-a certat.

669 afișări
Imaginea articolului Ponta, în baston la şedinţa Coaliţiei - FOTO

Ponta, în baston la şedinţa Coaliţiei (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"M-a văzut medicul la televizor fără (cârje - n.r.) şi m-a certat", a spus Ponta.

Premierul a venit dimineaţă, la şedinţa BPN al PSD, fără să se spijine pe cârje, spunând că i s-a luat o greutate de pe umeri şi poată să meargă mai uşor. "Mi s-a luat o greutate de pe umeri. De acum pot să merg mai uşor", a spus Ponta întrebat de ziarişti în legătură cu faptul că nu mai merge în cârje.

El nu a vrut să ofere explicaţii în legătură cu starea sa de sănătate şi cu posibila plecare în Turcia, pe motiv că nu are legătură cu PSD.

Joi, într-o emisiune tv, premierul Victor Ponta a precizat că este posibil să plece în Turcia pentru câteva zile, pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi, situaţie în care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici