Ponta, întrebat cum va vota PSD în cazul Udrea: Votăm toate solicitările care ţin de fapte penale

Preşedintele PSD Victor Ponta a fost întrebat, luni, cum va vota PSD în cazul cererii DNA de începere a urmăririi penale în cazul Elenei Udrea, că social-democraţii vor vota toate solicitările care ţin de fapte penale sau incompatibilităţi, conform deciziei grupurilor parlamentare, luată la Sinaia.

688 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat cum va vota PSD în cazul Udrea: Votăm toate solicitările care ţin de fapte penale

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat cum va vota PSD în cazul solicitării DNA de ridicare a imunităţii Elenei Udrea, Ponta a răspuns: ”Noi am adoptat o hotărâre a grupurilor parlamentare, week-end-ul trecut la Sinaia, şi vom vota de fiecare dată pentru toate solicitările care ţin fie de fapte penale, fie de incompatibilităţi, pentru că sunt diverse cauze în care s-a pronunţat instanţa definitiv şi irevocabil pentru incompatibilităţi şi atunci sigur vom vota pentru”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici