Ponta, întrebat dacă USL va părăsi plenul: Eu aş spune da, însă vom vedea

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că optează pentru părăsirea plenului de către parlamentarii USL dacă puterea nu acceptă adoptarea unei Hotărâri de protest faţă de mesajul lui Viktor Orban.

21 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă USL va părăsi plenul: Eu aş spune da, însă vom vedea

Ponta, întrebat dacă USL va părăsi plenul: Eu aş spune da, însă vom vedea (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Parlamentarii puterii şi cei ai opoziţiei discută în contradictoriu, de mai bine de două ore, după ce USL a propus modificarea ordinii de zi în sensul adoptării unei Hotărâri de protest faţă de mesajul transmis ardelenilor de premierul ungar Viktor Orban.

Întrebat de MEDIAFAX dacă parlamentarii USL ar putea părăsi plenul dacă puterea nu acceptă adopotarea respectivei Hotărâri, Ponta a răspuns: "Vom vedea, dar eu aş spune da. Nu am decis".

Parlamentarii PSD şi PNL sunt majoritari, ca prezenţă, la plenul în care s-a dezbătut moţiunea de cenzură. Ei au propus adoptarea unei Hotărâri de protest faţă de mesajele premierului Ungariei, Viktor Orban.

Dacă PSD şi PNL se vor retrage din plen, nu va mai exista cvorumul necesar votulului la moţiunea de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici