Ponta: Nu cred că îl voi vota pe Mircea Geoană la Congres

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, la Realitatea FM, că nu crede că îl va vota pe Mircea Geoană la Congresul partidului şi că nu crede că Geoană a fost atacat energetic în campania electorală, arătând că Viorel Hrebenciuc este "foarte inspirat în a da explicaţii".

21 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu cred că îl voi vota pe Mircea Geoană la Congres

Ponta: Nu cred că îl voi vota pe Mircea Geoană la Congres (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Nu mă atacă nimeni energetic şi nu cred în poveştile acestea şi, în orice caz, nu cred că se pierd alegerile în felul acesta. (...) Nu cred în chestia asta şi nu cred că alegerile în România se câştigă cu flacăra sau cu altceva. Domnul Hrebenciuc este un om foarte inspirat întotdeauna în a da explicaţii", a declarat Ponta.

Victor Ponta a adăugat că atacurile energetice nu ar fi o temă de discuţie în partid.

"Dacă vrem să discutăm de ce nu am câştigat alegerile, în niciun caz nu vorbim de flacără. Cred că flacăra portocalie tocmai ne-a ars destul de tare încă o dată şi poate despre aia vorbim", a adăugat liderul PSD.

El a mai spus că Viorel Hrebenciuc crede în "lucrurile acestea", dar nu le-a explicat. Ponta a arătat că, "după o bătălie lungă şi grea", este normal ca acela care a pierdut să încerce să-şi dea seama "unde s-a greşit". "Există explicaţii mai normale sau mai paranormale", a adăugat Ponta.

Întrebat dacă îl va vota pe Mircea Geoană la Congresul PSD, Ponta a răspuns: "Nu, nu cred".

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici