Ponta: Nu m-am văzut cu PPDD privind cooptarea la guvernare, Dragnea va spune ce a discutat. Vă anunţăm când avem un rezultat

Liderul PSD Victor Ponta a declarat marţi că nu a avut niciun fel de discuţii în ultimele zile cu cei de la PPDD privind cooptarea la guvernare şi că vicepremierul Liviu Dragnea poate da mai multe informaţii, arătând că orice schimbare în structura Guvernului se va discuta cu partenerii de coaliţie.

159 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu m-am văzut cu PPDD privind cooptarea la guvernare, Dragnea va spune ce a discutat. Vă anunţăm când avem un rezultat

Victor Ponta (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

"O să discutăm săptămâna viitoare, când o să avem un rezultat. Sigur, şi UNPR, şi PC sunt parteneri de guvernare, dacă vrem să schimbăm ceva în structura Guvernului o vom discuta împreună. Noi suntem parteneri serioşi şi, când avem ceva de discutat.... Dar mai mult aţi discutat dumneavoastră la televizor. Noi nu am disuctat zilele acestea", a menţionat Ponta.

Întrebat dacă negocierile cu PPDD sunt suspendate sau blocate, premierul a spus: "Nu au fost negocieri, cel puţin eu nu am participat la niciun fel de negocieri, s-a discutat la nivel tehnic de către domnul Dragnea, cu secretarul general. Când avem ceva, vă anunţăm. Nu m-am văzut cu conducerea PPDD, ca să vă spun ceva".

Victor Ponta nu a dorit să mai facă declaraţii pe acest subiect. "Iese Domnul Dragnea şi îl întrebati pe dânsul. Eu nu am participat la astfel de negocieri. (...) Nu am avut discuţii în ultimele trei zile cu cei de la PPDD. Vă spune domnul Dragnea ce a mai discutat", a spus preşedintele PSD.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici