Ponta: Orban a fost mereu împotriva USL, acum e consecvent. Să vedem dacă va candida independent

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat joi în legătură cu afirmaţiile lui Ludovic Orban care a învinuit PSD pentru referendum că Orban a fost întotdeauna împotriva USL şi că acesta este consecvent acum.

707 afișări
Imaginea articolului Ponta: Orban a fost mereu împotriva USL, acum e consecvent. Să vedem dacă va candida independent

Ponta: Orban a fost mereu împotriva USL, acum e consecvent. Să vedem dacă va candida independent (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Domnul Orban a fost întotdeauna împotriva USL, nu şi-a modificat (...), omul este consecvent, rămâne să vedem dacă va candida independent sau la USL", a precizat Ponta în legătură cu afirmaţiile lui Ludovic Orban potrivit cărora PNL a piedut pe mâna PSD la suspendare.

Ponta a făcut aceste precizări înainte de şedinţa USL la care se va discuta priorităţile Guvernului, stabilirea candidaţilor la alegerile parlamentare.

"Voi prezenta colegilor priorităţile Guvernului, ne pregătim din punct de vedere politic să stabilim candidaţii la parlamentare. Mai e o lună jumate, USL trebuie să fie bine pregătit, trebuie să spunem oamenilor ce doreşte să facă Guvernul în următorii patru ani", a arătat Ponta.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, că a susţinut în şedinţa conducerii partidului faptul că nu i se pare normal ca liberalii şi Crin Antonescu să fie consideraţi ţapi ispăşitori pentru rezultatul referendumului, mai ales că nu PNL a demarat acest demers.

Orban a susţinut, joi, în şedinţa Delegaţiei Permanente, că nu este normal ca partidul să plătească pentru referendum, PSD fiind formaţiunea care a iniţiat acest demers, iar în conducerea liberală nu s-a dat un vot în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici