Ponta pleacă la Roma cu o aeronavă militară Spartan. Premierul ar urma să fie primit la Vatican de Papa Francisc

Premierul Victor Ponta va pleca, joi seara, la Roma, unde se va întâlni cu noul premier italian, Matteo Renzio, şi unde ar urma să fie primit, la Vatican, de Papa Francisc.

1280 afișări
Imaginea articolului Ponta pleacă la Roma cu o aeronavă militară Spartan. Premierul ar urma să fie primit la Vatican de Papa Francisc

Ponta pleacă la Roma cu o aeronavă militară Spartan. Premierul ar urma să fie primit la Vatican de Papa Francisc (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Ponta va participa şi la o reuniune a Partidului Socialiştilor Europeni (PES).

Premierul va pleca în Italia cu o aeronavă militară Spartan, reprezentanţi ai Guvernului arătând că mijlocul de transport a fost ales pentru reducerea costurilor.

Mandatul actual al lui Barroso ca şef al Executivului european se încheie la sfârşitul lui octombrie 2014, după două mandate succesive de cinci ani.

Actualul preşedinte al Parlamentului European, social-democratul german Martin Schulz, a anunţat deja că este pregătit să îi urmeze fostului premier portughez la conducerea CE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici