Ponta susţine că propune în noua Constituţie ca Parlamentul şi justiţia să lucreze şi în luna iulie

Premierul Victor Ponta a anunţat că va propune ca în noua Constituţie să fie introdusă şi o prevedere conform căreia Parlamentul şi justiţia trebuie să lucreze şi în luna iulie, când parlamentarii şi judecătorii se află, conform legii actuale, în concediu.

1065 afișări
Imaginea articolului Ponta susţine că propune în noua Constituţie ca Parlamentul şi justiţia să lucreze şi în luna iulie

Ponta susţine că propune în noua Constituţie ca Parlamentul şi justiţia să lucreze şi în luna iulie (Imagine: Bogdan Stamatin - MediafaxFoto)

"O să-mi fac mulţi duşmani şi în Parlament, şi printre judecători: una dintre propunerile pe care o să le fac la modificarea Constituţiei este aceea că şi Parlamentul, şi justiţia trebuie să lucreze şi în luna iulie. O să fac, să văd cine votează împotrivă. Cum adică, iulie, august, ianuarie, trei luni concedii ? E mult, sincer, ajung două maxim", a spus Ponta la Antena 3.

În prezent, Parlamentul şi sistemul judiciar se află în vacanţă în lunile iulie şi august, iar parlamentarii sunt în concediu şi în prima lună a anului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici