Ponta: Thatcher, una din marile personalităţi politice. Voi transmite şi oficial condoleanţe

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că va transmite oficial, prin ambasada Marii Britanii, condoleanţe pentru fostul prim-ministru britanic Margaret Thatcher, care a murit în urma unui atac cerebral.

137 afișări
Imaginea articolului Ponta: Thatcher, una din marile personalităţi politice. Voi transmite şi oficial condoleanţe

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Ponta a spus că Thatcher a fost una dintre marile personalităţi politice ale secolului trecut şi ale vremurilor moderne.

"O să transmit şi oficial, prin ambasada Marii Britanii, condoleanţe. Cred că a fost una din marile personalităţi politice ale secolului trecut şi ale vremurilor noastre moderne, evident că din cu totul şi cu totul altă familie politică, însă am avut ocazia de multe ori să văd câte vorbe frumoase a avut Tony Blair despre doamna Thatcher, aşa încât e clar că e o personalitate a lumii internaţionale şi îmi exprim condoleanţe", a spus Ponta.

Fostul premier britanic Margaret Thatcher a murit în urma unui atac cerebral, informează BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici