Ponta: Tot Mitrea ne-a sfătuit să facem alianţă cu PDL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat joi că tot Miron Mitrea - care susţine, pe blogul său, că PSD şi PNL ar trebui să constituie o alianţă - i-a "sfătuit" pe social-democraţi să facă alianţă şi cu PDL, iar el consideră că singura alianţă care trebuie făcută este în interiorul partidului.

24 afișări
Imaginea articolului Ponta: Tot Mitrea ne-a sfătuit să facem alianţă cu PDL

Ponta: Tot Mitrea ne-a sfătuit să facem alianţă cu PDL (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat la Timişoara, în discursul ţinut în faţa delegaţilor la conferinţa de alegeri a PSD Timiş, că a primit mesaje de la jurnalişti care i-au cerut să comenteze afirmaţiile făcute de Miron Mitrea pe blogul său, privind o posibilă alianţă a PSD cu PNL.

Ponta a susţinut că tot Mitrea i-a sfătuit să facă alianţă şi cu PDL şi că diferenţa între acea propunere şi cea de acum este o singură literă.

"Tot domnul Mitrea ne-a sfătuit să facem alianţă cu PDL. Acum ne sfătuieşte să facem alianţă cu PNL. E o simplă literă diferenţă. Eu cred că nu trebuie să facem alianţă decât cu noi. Şi dacă cineva vrea să vină alături de noi, să vină alături de noi, pe ideile noastre", a spus Ponta.

El a afirmat că, indiferent de preţ, PSD nu va mai face alianţe şi nu se va "ruga" de alţii să ajungă la guvernare.

"Indiferent de preţ, nu vom face alte alianţe, nici nu ne vom ruga de alţii să ne ia la guvernare. Atât timp cât voi fi lider al PSD, ori avem un proiect şi ajungem la guvernare cu acel proiect social-democrat, ori rămânem în opoziţie", a menţionat Ponta.

Senatorul PSD Miron Mitrea susţine, pe blogul său, că PSD şi PNL ar trebui să constituie Alianţa pentru Salvarea României, care să fie înregistrată la tribunal şi să suţină candidaţi comuni la alegerile locale şi parlamentare din 2012 sau la eventualele alegeri anticipate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici