Predoiu: Dacă parlamentarii corupţi sunt făcuţi scăpaţi, Justiţia e lovită, ne întoarcem în timp

Un vot împotriva reţinerii parlamentarilor acuzaţi de corupţie înseamnă că ei "au fost făcuţi scăpaţi de tademul Ponta-Dragnea", fiind "un semnal clar de atac împotriva Justiţiei" şi o întoarcere în timp "cu zece ani" a societăţii, a declarat, marţi, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

417 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Dacă parlamentarii corupţi sunt făcuţi scăpaţi, Justiţia e lovită, ne întoarcem în timp

Cătălin Predoiu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Dacă mâine tandemul Ponta - Dragnea îi face scăpaţi pe parlamentarii acuzaţi de corupţie, înseamnă că acesta este semnalul clar de atac contra Justiţiei, pe care l-au pregătit în culise. Iar dacă Justiţia cade sub loviturile clanului Ponta, ne întoarcem în timp cu zece ani', a spus, pentru agenţia MEDIAFAX, Predoiu, fost ministru al Justiţiei.

Liderul liberal crede că investiţiile nu pot fi atrase "cu miniştri care umbla cu punga prin cimitire, la ceas de noapte" şi nici scutul anti-rachetă construit sub auspiciile unui guvern ai cărui miniştri "sunt prinşi cu lingouri de aur".

Vorbind într-un context mai larg, Predoiu, premier al guvernului alternativ al PNL s-a întrebat dacă "aceasta este «societatea omenoasă promisă de Ponta» şi a susţinut că un asemenea concept este, de fapt, sinonim cu "o guvernare prietenoasă cu corupţii".

"«Societatea omenoasă» de care vorbeşte Ponta este de fapt o guvernare prietenoasă cu corupţii. E cea în care şeful unei bănci de stat are salariu de 23 de mii de euro pe lună şi peste 100 mii de copii cu părinţi plecaţi în străinătate nu au asistenţă socială", a mai spus, pentru MEDIAFAX, prim-vicepreşedintele PNL CăCătălin Predoiu

Plenul Senatului urmează să voteze miercuri cererile DNA de reţinere şi arestare preventivă ale foştilor miniştri Darius Vâlcov şi Dan Şova, senatori ai PSD. De asemenea, Camera va discuta, tot miercuri, cererea de reţinere şi arestare preventivă a deputatul PNL Theodor Nicolescu.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici