Prefectul din Brăila: „Dacă tulpina din Marea Britanie trăieşte cât Regina, am pus-o”

  • Prefectul judeţului Brăila, Simona Drăghincescu, a distribuit o postare pe Facebook cu un mesaj pe care îl consideră mobilizator şi optimist.
  • „Dacă tulpina din Marea Britanie trăieşte cât Regina, am pus-o”, scrie în mesajul care a amuzat-o pe reprezentanta Guvernului în teritoriu.
6160 afișări
Imaginea articolului Prefectul din Brăila: „Dacă tulpina din Marea Britanie trăieşte cât Regina, am pus-o”

Prefectul din Brăila, despre noua tulpină a virusului. FOTO Simona Drăghincescu/Facebook

„Una bună la început de an 😀😀 mobilizatoare şi optimistă 😀😀😀”, scrie în mesajul de duminică al prefectului judeţului Brăila, Simona Drăghincescu. Reprezentanta Guvernului în teritoriu susţine că îi place gluma care circulă pe Facebook şi care face referire la vârsta Reginei Elisabeta a II-a şi la noua tulpină a virusului SARS CoV-2 din regatul britanic.

„Dacă tulpina din Marea Britanie trăieşte cât Regina, am pus-o”, este postarea care însoţeşte mesajul lui Drăghincescu. Câteva ore mai târziu, tonul prefectului devine serios şi pe contul de Facebook apare un mesaj despre situaţia la zi a crizei Covid. „Incidenţa de astăzi este 2.17 judeţ şi 2.94 municipiu. A scăzut sub 3 la mia de locuitori şi în municipiul Brăila. Aşezaţi-vă la aceeaşi masă şi deschideţi restaurantele. Salvaţi locurile de muncă”, scrie în al doilea mesaj al Simonei Drăghincescu.

 

Una bună la început de an 😀😀 mobilizatoare şi optimistă 😀😀😀

Publicată de Simona Draghincescu pe Sâmbătă, 2 ianuarie 2021

 

Simona Drăghincescu a fost numită subprefect al judeţului Brăila anul trecut, în luna iulie, iar în luna august a primit atribuţii de prefect, după retragerea persoanei care ocupa această funcţie. Ea a mai fost în atenţia generală pe 1 Decembrie, anul trecut, când a făcut o dublă gafă în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naţionale a României.

Prima dată, Drăghincescu a făcut dreapta împrejur în faţa Gărzii de Onoare şi apoi s-a învârtit de două ori în loc înainte de a pleca din faţa soldaţilor. Ulterior, şeful judeţului a revenit cu o postare în care a făcut haz de necaz şi a promis că la următoarele ceremonii va respecta protocolul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici