Premierul Ponta, huiduit la Iaşi. Oamenii au scandat "Hoţii" şi "Trădătorii"

Premierul Victor Ponta, care s-a întâlnit, joi dimineaţă, la Iaşi, cu primarii USL din acest judeţ, a fost huiduit, la ieşirea din clădirea în care a avut loc întâlnirea, de un grup format din aproximativ zece persoane, care au scandat "Hoţii, hoţii!" şi "Trădătorii".

5304 afișări
Imaginea articolului Premierul Ponta, huiduit la Iaşi. Oamenii au scandat "Hoţii" şi "Trădătorii"

Premierul Ponta, huiduit la Iaşi. Oamenii au scandat "Hoţii" şi "Trădătorii" (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Joi dimineaţă, premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu primarii USL din judeţul Iaşi, apoi a susţinut o conferinţă de presă, iar la ieşirea din hotelul unde au avut loc cele două evenimente a fost întâmpinat de un grup de aproximativ zece persoane care l-au huiduit, strigând "Hoţii, hoţii!" şi "Trădătorii".

Printre protestatari s-a numat şi Sorin Bălănescu, preşedintele unei organizaţii non-guvernamentale din Iaşi, totodată candidat la Primăria Iaşi din partea Partidului Social Democrat al Muncitorilor.

Protestatarii au scandat "Hoţii, hoţii!", "Trădătorii", strigându-i lui Victor Ponta că-l protejează pe Năstase.

Premierul a fost însoţit de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, lider al organizaţiei judeţene a PSD, de preşedintele PNL Iaşi, Relu Fenechiu şi de alţi lideri locali ai USL, alături de care a plecat pe jos, de la hotelul respectiv, la Ansamblul Palas ridicat în centrul Iaşiului şi care este inaugurat joi.

În faţa clădirii din care a ieşit Victor Ponta se aflau şi peste 150 de simpatizanţi USL, aceştia aplaudând în momentul în care premierul a ieşit din clădire, Ponta continându-şi drumul fără a se opri la protestatari.

În zonă au fost mobilizate importante forţe de ordine, însă nu s-au produs incidente.

În cursul dimineţii, premierul Victor Ponta a avut o întâlnire cu mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, IPF Teofan, după care s-a întâlnit cu primari PSD şi PNL din judeţ.

La ora transmiterii acestei ştiri, premierul participă la inaugurarea ansamblului Palas din Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici