Primar PSD din Giurgiu, în stare gravă după ce ar fi fost bătut de un lider PDL

Primarul PSD din Iepureşti (Giurgiu), care a ajuns la Spitalul Judeţean din Giurgiu după ce ar fi fost bătut de două persoane, între care contracandidatul său de la PDL, a fost transferat la un spital din Capitală, întrucât tomograful de la Giurgiu, deşi achiziţionat recent, nu funcţionează.

362 afișări
Imaginea articolului Primar PSD din Giurgiu, în stare gravă după ce ar fi fost bătut de un lider PDL

Primar PSD din Giurgiu, în stare gravă după ce ar fi fost bătut de un lider PDL (Imagine: Shutterstock))

Potrivit managerului general al Spitalului Judeţean Giurgiu, medicul Mihai Petre, primarul a fost adus iniţial la Unitatea de Primiri Urgenţe a unităţii, apoi a fost trimis la un spital din Capitală pentru investigaţii amănunţite.

"Referitor strict la starea pacientului, acesta a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe având un traumatism cranio-cerebral, fiind evaluat de un neurolog, iar în condiţiile în care computerul nostru tomograf nu funcţionează a fost trimis pentru investigaţii la Spitalul «Bagdasar-Arseni» din Capitală. Am înţeles că a fost implicat într-o altercaţie, repet are un traumatism cranio-cerebral", a declarat dr. Mihai Petre.

El a precizat că aparatul tomograf fusese achiziţionat recent.

Aparatul a fost cumpărat de spitalul din Giurgiu, în condiţiile în care vechiul tomograf nu mai funcţiona cazul ieşind la iveală în urma decesului baschetbalistului Chauncey Hardy.

Primarul Gheorghe Păunescu a ajuns în stare gravă la spital, după ce, susţinea el, a fost lovit crunt, inclusiv dat cu capul de pereţi, de către preşedintele PDL Giurgiu, contracandidatul său la alegerile locale, şi de fratele acestuia, incidentul având loc în primărie.

"Au intrat peste mine în primărie în timp ce acolo erau mai multe persoane care veniseră să îşi scoată buletin. Asta s-a întâmplat. Am fost bătut de Ceauşu Costin şi Costin Cezar, fratele lui. Ei au intrat peste mine în primărie", a declarat Gheorghe Păunescu.

Surse judiciare spun că unul dintre suspecţi, Ceauşu Cezar Ion, este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, iar ancheta se desfăşoară cu bărbatul în stare de libertate.

Poliţiştii, care au început o anchetă în acest caz, afirmau că, în cursul zilei, la Primăria Iepureşti a avut loc o acţiune pentru evidenţa persoanei, fiind chemate mai mulţi oameni pentru a-şi face buletin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici