Primarul localităţii constănţene Ovidiu a murit

Primarul localităţii Ovidiu, Ion Podaru, a încetat din viaţă, vineri seara, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în urma unui stop cardio-respirator.

364 afișări
Imaginea articolului Primarul localităţii constănţene Ovidiu a murit

Primarul localităţii constănţene Ovidiu a murit (Imagine: www.telegrafonline.ro)

Purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Florian Stoian, a declarat că pacientul a fost adus în stare gravă la spital, a intrat în stop-cardiorespirator, iar cadrele medicale au încercat zeci de minute să-l resusciteze, dar primarul nu a mai putut fi salvat.

Liderul organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a afirmat că Ion Podaru era primarul în funcţie, dar şi candidatul Partidului Naţional Liberal pentru un nou mandat.

"Avea deja două mandate de primar. Primul între 1996-2000, apoi între 2004-2008 şi acum se pregătea pentru cel de-al treilea mandat. Conform sondajelor efectuate, avea mari şanse să fie reales", a afirmat Gheorghe Dragomir.

În urma acestui deces, este posibil ca PNL să rămână fără candidat la Primăria Ovidiu deoarece perioada înscrierilor a expirat.

"Legislaţia este ambiguă în asemenea cazuri. Nu prevede ce măsuri se vor lua dacă un candidat moare după încheierea înscrierilor la Biroul Electoral. Vom încerca să propunem un alt candidat, dar, dacă nu va fi posibil, nu avem ce face. Acum ne gândim numai la pierderea suferită pentru că Ion Podaru era prietenul nostru", a explicat Gheorghe Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici