Proiect de OUG ce vizează sistemul public de pensii, pe agenda şedinţei de guvern de joi

Un proiect de OUG pentru modificarea Legii nr.186/2016 privind unele măsuri în domeniul asigurării unor categorii de persoane în sistemul public de pensii, dar şi măsuri pentru despăgubirea investitorilor FNI sunt câteva din proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda guvernului.

554 afișări
Imaginea articolului Proiect de OUG ce vizează sistemul public de pensii, pe agenda şedinţei de guvern de joi

Proiect de OUG ce vizează sistemul public de pensii, pe agenda şedinţei de guvern de joi

Conform informaţiilor postate pe site-ul Guvernului, în şedinţa de joi ar putea fi discutate: un proiect de OUG pentru modificarea Legii nr.186/2016 privind unele măsuri în domeniul asigurării unor categorii de persoane în sistemul public de pensii, un proiect de lege privind modificarea şi completarea Legii nr. 235/2010 pentru acordarea burselor de merit olimpic internaţional elevilor premiaţi la olimpiadele şcolare internaţionale, dar şi un raport anual cu privire la desfăşurarea şi efectele Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanţi în afaceri – 2016.

Pe agendă se mai află şi un memorandum cu tema: Demersuri în vederea identificării unor măsuri pentru finalizarea acordării de despăgubiri pentru foştii investitori ai Fondului Naţional de Investiţii ("FNI").

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici