PSD amână Congresul din cauza coronavirusului. Social-democraţii au anulat şi şedinţa CEx

PSD a anunţat, joi, că amână Congresul în cadrul căruia ar fi urmat să îşi aleagă conducerea, după ce în România a fost confirmat primul caz de pacient confirmat cu noul coronavirus.

1101 afișări
Imaginea articolului PSD amână Congresul din cauza coronavirusului. Social-democraţii au anulat şi şedinţa CEx

PSD amână Congresul din cauza coronavirusului

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de PSD, conducerea a decis amânarea Congresului planificat pentru 29 februarie, după ce în România a apărut primul caz confirmat cu noul coronavirus.

„Având în vedere confirmarea primului caz de infectare cu COVID-19 pe teritoriul României, precum şi faptul că o parte însemnată a delegaţilor la congresul PSD (preşedinţi de Consilii Judeţene, primari, consilieri locali şi judeţeni, precum şi alţi reprezentanţi ai autorităţilor locale) sunt implicaţi în gestionarea pe plan local a măsurilor ce se impun pentru prevenirea răspândirii infectării cu COVID-19, conducerea interimară a PSD a decis amânarea Congresului planificat pentru sâmbătă, 29 februarie”, se arată în comunicatul transmis de PSD.

Potrivit documentului citat, PSD a luat decizia de amânare a Congresului şi având în vedere recomandările specialiştilor din domeniul medical, potrivit cărora adunările care implică un număr atât de mare de participanţi, din toate zonele ţării, nu sunt indicate în această perioadă.

Congresul pentru alegerea conducerii PSD ar fi trebuit să aibă loc în data de 29 februarie.

PSD a anulat şi şedinţa CEx

PSD a anunţat, joi seara, că a fost anulată şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CEx), programată pentru vineri. Cu puţin înainte, PSD a transmis că a amânat Congresul în care ar fi trebuit să îşi aleagă conducerea.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, programată pentru vineri, 28 februarie, s-a anulat, potrivit anunţului social-democraţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
congres,
coronavirus

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici