Rareş Bogdan, la Interviurile lui Cristoiu: Clar, astăzi există două tabere în PNL. Noi, reformiştii, vrem să alegem un candidat la preşedinţia partidului

1951 afișări

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, recunoaşte public că în PNL există două grupări, cea reformistă, din care face parte, având ca scop înlăturarea lui Ludovic Orban de la conducerea partidului la congresul din acest an.

“Clar, astăzi există două tabere create. Există reformiştii, grupaţi  în jurul lui Emil Boc, Ilie Bolojan, Rareş Bogdan, Robert Sighiartău, Florin Roman, Ghiţă Falcă, care sunt port standard, dar în spatele nostru se află  zeci de filiale, mai ales preşedinţi de CJ. Vrem reformarea partidului – luarea deciziilor după un model consacrat în partidele democratice, de către forurile decizionale- democratizarea totală a partidului, repoziţionarea şi promovarea pe bază de competenţe, de profesionalism a oamenilor în funcţii publice, nu pe bază de legătură cu preşedintele de partid. (…) Tragerea la sorţi (n.r a secretarilor de stat la care au dreptul organizaţiile) e o porcărie. Nu poţi să guvernezi o ţară prin tragere la sorţi, e o ruşine. (…) Îl sprijinim ca premier pe Florin Cîţu şi ca preşedinte de organizaţie la Bucureşti. În partid vrem să stăm de vorbă cu cât mai mulţi oameni, să ne prezentăm platforma program şi să alegem un candidat la preşedinţia partidului (…) În iunie este congres, 100%. (…) Şi după pandemie, nu contează, timpul este în favoarea noastră”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici