REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Neamţ: Victor Ponta a obţinut 54,95% din voturi

Candidatul PSD-PC-UNPR, Victor Ponta, a câştigat alegerile prezidenţiale în judeţul Neamţ, unde a obţinut 54,95% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis a fost votat de 45,05% din alegători, arată rezultatele finale anunţate, luni, de Biroul Electoral Judeţean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

286 afișări
Imaginea articolului REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Neamţ: Victor Ponta a obţinut 54,95% din voturi

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Neamţ: Victor Ponta a obţinut 54,95% din voturi (Imagine: Ciprian Hord/Mediafax Foto)

Potrivit datelor finale prezentate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Neamţ, 141.356 de alegători din judeţ au votat cu Victor Ponta, însemnând 54,95%, în timp ce Klaus Iohannis a fost preferat de 115.866 de persoane, respectiv 45,05% din voturile valabil exprimate.

Din totalul celor 261.657 de alegători prezenţi la urne în judeţul Neamţ, 20.536 au votat pe liste suplimentare, respectiv 7,88%, iar 1.745 de persoane au solicitat urna mobilă. Un număr de 4.435 de voturi au fost nule.

În judeţul Neamţ, prezenţa la vot la turul al doilea al alegerilor prezidenţialea fost de 55,37%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici