Robert Negoiţă şi-a pierdut mandatul de primar al Sectorului 3. Ce reacţie a avut edilul, aflat în izolare după ce a fost confirmat pozitiv

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a semnat luni ordinul privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Robert Negoiţă, deoarece face parte din alt partid politic.

7907 afișări
Imaginea articolului Robert Negoiţă şi-a pierdut mandatul de primar al Sectorului 3. Ce reacţie a avut edilul, aflat în izolare după ce a fost confirmat pozitiv

Robert Negoiţă şi-a pierdut mandatul de primar al Sectorului 3

„Se constată încetarea de drept la data de 19 august 2020 a mandatului de primar al Sectorului 3 Bucureşti al lui Robert Sorin Negoiţă, având în vedere admiterea candidaturii sale la alegerile din 27 septembrie 2020 pentru funcţia de primar al Sectorului 3 din partea altui partid decât cel pe listele căruia a candidat şi a fost ales primar la alegerile locale din 2016”, se arată în ordinul semnat de Gheorghe Cojanu.

 

Negoiţă, prima reacţie despre suspendarea din funcţie: Demers pripit. Îl contest în instanţă

Ordinul de suspendare din funcţie este un demers pripit şi lipsit de responsabilitate şi intenţionez să îl contest în instanţă, anunţă Robert Negoiţă.

„Consider acest demers pripit şi lipsit de responsabilitate şi intenţionez să îl contest în instanţă. Pentru 4 săptămâni, atât cât au mai rămas până la alegeri, s-a preferat o astfel de variantă grăbită şi nechibzuită, pierzându-se din vedere complet interesul comunităţii, respectiv acela de nu avea un vid de conducere şi coordonare la nivelul Primăriei Sectorului 3”, anunţă pe Facebook Robert Negoiţă.

El precizează că a fost notificat de colegii săi din primărie, deoarece este în autoizolare după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

„Este jenant că, în continuare, o parte a clasei politice din România înţelege competiţia astfel, adică aleargă după asemenea victorii mici şi care nu aduc niciun beneficiu comunităţii, demonstrând că, pentru unii, baza o reprezintă: 100% politica şi 0% muncă. (...) Vom face tot posibilul ca activitatea PS3 să nu fie blocată”, conchide Negoiţă.

Robert Negoiţă candidează din partea Alianţei 2020, formată din ProRomânia şi Partidul Bucureşti 2020.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat, pe 26 august, că s-a infectat cu noul coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici